TAGLIATELLEA PANCETALLA JA PALSTERNAKALLA (Jamie Oliverin ohjeella)
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3-4 annosta
  •  
  • Pastataikina
  • 3 luomumunaa
  • 300 g vehnäjauhoja + durumjauhoja yhteensä
  • 12 viipaletta italialaista pancettaa (tai hyvää savupekonia)
  • 1 kourallinen tuoretta timjamia (tai rosmariinia tai kynteliä)
  • 4 kunnon nokaretta voita
  • 2 kuorittua valkosipulin kynttä ohuina viipaleina
  • 2 kuorittua, halkaistua palsternakkaa
  • noin 400g kuivatagliatellea tai noin 3/4 tekemästäsi tuorepastasta
  • 3 kunnon kourallista raastettua parmesaania
  • suolaa ja mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.