T. ä. l. i. s. t. e. p. k. r. a. ). O. h. j. o. n. S. u. m. v. M. ,. K. d. -. b. g. I. y. ö. 1. 9. 0. P. V. 2. 3. 5. 7. L. 8. J. A. +. N. Y. H. f. ) l. k p. t l. d l
Ruis-sekaleipätaikina. Ruis-sekaleipätaikina. Ensimmäinen leivontayrityksemme oli ruis- ja vehnäjauhoista pyöräytetty simppeli sekaleipä, jonka tekeminen normaaliohjelmalla (1), keskipaahtoasteella ja 750 gramman taikinakoolla kestää 2 tuntia 53 minuuttia
Tefalin leipäkoneella. 750 g leipä2 tl hamppu- tai rypsiöljyä1½ tl suolaa2 tl sokeria275 ml vettä 150 g vehnäjauhoja 150 g hiivaleipäjauhoja50 g hamppujauhoja2 rkl chiasiemeniä2 rkl vehnänalkioita2 rkl kurpitsansiemeniä2 rkl auringonkukansiemeniä(1 rkl pellavansiemeniä) 1 tl kuivahiivaa½-1 dl kuivattuja gojimarjoja Valmistus
1. Sekoita esitaikinaa varten kulhossa viileä vesi, kaurahiutaleet, grahamjauhot ja hiivanokare. Aseta kansi tai kelmu kulhon päälle kevyesti ja pane kulho jääkaappiin noin 12 tunniksi
Käytä 42 asteista vettä , lisää kuivahiiva ja siirappi. Lisää kaikki muutkin aineet ( 4-viljan hiutaleet , siemenet, sämpyläjauhot, vehnäjauhot, suola ja öljy
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.