-. -. -. -. -. -. E. k. o. p. a. s. t. n. 2. 0. 1. i. y. r. v. ä. h. e. m. l. ö. j. u. ,. N. d. 3. (. ). T. V. H. g. 4. 5. L. K. 7. J. '. c. b. S. M. y l. t l
Alkuperäinen resepti Wicked sweet kitchen -blogista. 170 g digestive-keksejä. Voitele 24-senttinen irtopohjainen piirakkavuoka. Paista 30-35 minuuttia uunin keskitasolla, kunnes pinta ei enää kiillä ja täyte on "pysähtynyt"
Ohje on ilmestynyt Maku -lehdessä Tiinan mehevä porkkanakakku nimellä. Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti vuorotellen jauhoseosta, hienoksi raastettua porkkanaa ja sulatettua rasvaa
Kakun pohja on tehty suklaatäytekekseistä ja pähkinöistä, täyte taloussuklaasta, mascarponesta ja kermasta ja päällinen on kuorrutettu mini vaahtokarkeilla, valkosuklaanapeilla ja cashew-pähkinöillä
syötiin tänään mun Tupperware-kutsuilla. kaikilla Kinder-suklailla. Painele keksi-voiseos irtopohjavuoan pohjalle ja laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.