tässä teille kuitenkin kinkkupiirakkaa ja tulevissa postauksissa muutama muu tarjolla ollut syötävä. Hoksasin juuri, eten ehtinyt ottaa juuri minkäänlaisia kuvia kummastakaan kakusta, jotka synttärijuhliin leivoin, mutta nooh
Olkaapa hyvä. Olen nyt tehnyt tämän kakun 3 kertaa ja onnistunut joka kerta täydellisesti. Kakku on viljaton, eli myös luontaisesti gluteiniton ja täysin maidoton
Piirakka on erittäin maukas kun satsaa hyvään savustettuun kinkkuun. Moiks. Tämä iltapalapiirakka syntyi yksinkertaisista aineksista ja hetken mielijohteesta piirakan pinnalle laittamani paahdettu sipuli osoittautui napakympiksi
Pohja. 200 g margariinia. ½ dl venhäleseitä. 3½ dl vehnäjauhoja (sekoita margariini, leseet ja jauhot). 1½ rkl vettä (lisää vesi ja taputtele taikina voidellun ja korppujauhotetun vuoan pohjalle)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.