Joskus on vain pakko saada sellaista lohturuokaa että kaikki ajatukset palaa lapsuuteen. Klassinen tomaattipyreellä höystetty nakkikastike ja keitetyt perunat on yksi niistä annoksista johon itselläni tulee jättimäinen himo aina silloin tällöin
Oman lapsuuteni suurinta herkkua oli kaalipata, joka oli meillä sunnuntairuoka. Joskus kun olimme etelänmatkalla välimerellä, alkoi meillä kaikilla tehdä kamalasti mieli kaalipataa, eikä siinä paljoa vaihtoehtoja jäänyt
[ap_spacing spacing_height=”20px”]. R nappasi Glorian Ruoka & Viini lehden numeron 1/2009 auki ensimmäiseltä sivulta ja ehdotti että tekisimme tämän reseptin
Marraskuu on yksi vuoden pimeimmistä vuodenajoista. Radio-ohjelman aamujuontajat antoivat taannoin kuulijoilleen vinkkejä kaamosväsymyksen torjumiseksi
Jos olisin ennustaja, niin veikkaisin talven hittikeitoksi vietnamilaista phota. Kunhan jaksaa liemen keitellä, niin loppu on nopea ja liemestä riittää moneksi päiväksi
* * *. For English please see here. Olen viime aikoina ihastunut itä-Euroopan keittiöihin. Ne ovat tuhtia, kotoisaa, sielua ravitsevaa lohturuokaa ja sellaiselle on viime aikoina todellakin ollut tarvetta
Äitini ei koskaan tuntenut oloaan kotoisaksi keittiössä, ja tavallaan olen siitä kiitollinen. Sen ansioista nimittäin opin nuoresta pojasta pitäen itse kokkailemaan ja kokeilemaan rohkeasti keittiössä
Joskus on vain pakko saada sellaista lohturuokaa että kaikki ajatukset palaa lapsuuteen. Klassinen tomaattipyreellä höystetty nakkikastike ja keitetyt perunat on yksi niistä annoksista johon itselläni tulee jättimäinen himo aina silloin tällöin
Piparkakkutalon akan jokin aika sitten julkaisema possuohje jäi sen verran sinnikkäästi pyörimään mielessä, että oli aivan pakko tehdä jotain possusta ja kaalista
Keväinen kaalipata saa metsäistä makua katajanmarjoista ja kuusenkerkistä. Jauha riistaliha. Jos et omista lihamyllyä, leikkaa liha suikaleiksi ja hakkaa suikaleet muruiksi
Kaali. hyvää, halpaa ja kuulemma terveellistäkin. Se koulun ällö mössö jonka nimi oli kaalilaatikko ja joka ei maistunut miltään on ilmeisesti jättänyt traumat osalle
Marraskuu painaa päälle pimeänä ja kalseana, vastapainoksi sille valmistin paistoksen aurinkoisena hehkuvasta kurpitsasta, punajuurista, valkopavuista ja pecorinojuustosta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.