Huhhuh. Nyt uuvuttaa jo aika tavalla. Tämä viikonloppu on mennyt leipoen sitä sun tätä. Luonani on ollut kylässä kälyni esikoistytär ja teini-ikäisen kanssa leivoskellessa on mennyt aika sangen sukkelaan
P. i. t. h. ä. n. m. k. a. u. e. s. ,. G. R. &. V. 8. /. 1. 2. r. o. p. l. v. K. y. j. T. d. B. g. J. 6. 5. 0. (. ). 3. z. A. -. ö. f. E. c. S. L. O. d l. t l
Muu tarjonta saa jäädä nyt sivummalle, kun keskityn tähän mahtavaan jälkiruokaan - marenkikakkuun. Eikä mihin tahansa marenkikakkuun, vaan vegaaniseen sellaiseen
Tämä talvipäivän lämmittävä ja maukas keitto levittää kotiin ihanaa valkosipulin tuoksua. Keiton aineksina olevat juurekset ovat lisäksi terveellisiä ja talvellakin edullisia
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita voi ja sokeri valkoiseksi. 2. Lisää keltuaiset yksi kerrallaan. Yhdistä kuivat ainekset ja lisää ne taikinaan vuorotellen maidon kera
M. a. r. e. n. g. i. m. k. u. t. ä. s. c. p. o. h. d. l. j. V. v. ,. A. R. E. N. K. I. U. (. 2. +. 1. 0. ). 5. S. -. y. L. 8. J. T. ö. H. 3. P. /. G. ". t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.