Spagetin seuraksi tulee välillä tehtyä bolognese-kastiketta, mutta aina molemmat erikseen tehtynä, ja useimmiten kastikettakin tulee hauduteltua pitkän aikaa
Nyhtökauraa vegaanisena pastakastikkeena. I want to believe -kuva sai nauruhermot kutkuamaan, kun Facebookin Sipsikaljavegaaneissa haikailtiin kaihoisasti nyhtökauran perään
Tässä pohjana on klassinen Bolognesekastike. Aidossa bolognesekastikkeessa käytetään aina lihalientä, porkkanaa ja juuriselleriä, jotka antavat kastikkeelle sen ominaisen maun
Kuumenna öljy isossa, paksupohjaisessa kattilassa tai paistokasarissa. Ruskista jauheliha murumaiseksi parissa, kolmessa erässä ja siirrä sivuun odottamaan
Kevät ja lisääntyvä valo haastaa meidät ihmiset samaan energisyyteen luonnon kanssa. Joskus kuitenkin tuntuu siltä, että ihmisen elimistö ei ole ihan yhtä nopea reagoimaan vuodenaikojen vaihteluihin
Jälleen yksi resepti ruoka. fi sivustolta mitä olen käyttänyt monesti. Hieman ohje on omassa keittiössä muokkaantunut, mutta silti pysynyt uskollisena alkuperäiselle
Bolognesekastike, tomaattikastike jossa jauhelihaa on varmaan maailman tavallisin spagettikastike, se on Italian Bolognasta peräisin olevan liharaguun äpärä
Graavilohi. Monien herkku, valmiissa pakkauksessa tai kalatiskiltä ostettuna melko kallis sellainen. Graavikala kuitenkin valmistuu omassa keittiössä helposti ja edullisesti, vaikkakaan ei kauhean nopeasti sillä kala vaatii graavautuakseen päivän-pari
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.