Ostin tätä herkkua aina tamperelaisesta Perla-puodista ja nautiskelin paistosta ihan kylmiltään. Kävin tiistaina Tampere Food Clubin bloggaajien kanssa
Cover the bowl with lid or kitchen film. a little bit cover the bowl with lid or kitchen film. the bowl with kitchen film and let the dough rise for 1½–2 hours in room temperature. Cover the bread with kitchen film and let it rise for 1½–2 hours in room temperature
Varasimme pöydän yhdestä lempiravintolastani, tamperelaisklassikko Henriksistä. Olen kokonaan unohtanut hehkuttaa täällä, että mää olen nyt myös Visit Tampereen Hungry for Tampere -hankkeen ruokalähettiläs
lid with kitchen film and used it as mold. Kaksi ruokalajia yhdistävät reseptit ovat olleet viime aikoina pinnalla – moni muistaa esimerkiksi cronutsit ja brookiet
At Taste of Helsinki food festival in June I attended Electrolux Chef's secrets cooking class. Osallistuin kesäkuisilla Taste of Helsinki-ruokafestareilla Electroluxin Chef's secrets-kokkikouluun maajoukkuekokkien johdolla
Cut a piece of strong cling film or foil and wrap the bread roll in compact package. Kun näin Kulinaari-Kimmon voileipäkakun, halusin heti varastaa idean seuraavan viikonlopun lounaalle
Share in containers and cover with cling film or a lid. Käytän usein säästellen kookosmaitoa, siitä riittää mielestäni makua monia reseptejä pienemmälläkin määrällä
You could cover the tin with cling film to prevent a skin forming on top of the cake. Pahoittelut blogihiljaisuudesta, kevään tentit ja muut kiireet ovat ajaneet pahasti ohi viime aikoina
Wrap dough into kitchen film and let it sit. Nämä adukipavuilla, siitakesienillä ja kevätsipulilla täytetyt gyozat ovat paranneltu versio aikaisemmin tekemistäni sieni-tempeh-gyozoista
Saimme jokainen myös kotiin viemisiksi Nutisalin pähkinöitä, joista tämän hetken lemppareitani ovat ehdottomasti miedosti suolattu mantelisekoitus, sweet & salty pähkinäsekoitus sekä hieman mausteisempi festival mix
Cover the tin with some cling film while it's proofing. After the dough has risen to fill the tin, remove the cling film and bake for 30 minutes. I recommend pre-slicing it and wrapping it up in cling film in portion sized servings (3 or 4 slices together) to ensure freshness
Sen hetken kun saisi vangituksi filmille. Mä jo ehdin ajatella, että olisin selvinnyt tämän syksyn sairastamatta, mutta yllätys yllätys viime yönä heräsin siihen että keuhkot oli tulessa ja rohisi ja rohisi
Pour the corn porridge a shallow baking dish lined with cling film and refrigerate. Polenta, italialainen maissipuuro, on niitä ruokia jotka unohdan välillä ja sitten kun ne taas löytävät lautaselleni, ihmettelen kuinka olenkaan voinut unohtaa tällaisen maukkaan ruokalajin
Pour the ganache into a bowl and cover with cling film. Tässä kakussa on vaalea gluteeniton kakkupohja ja täytteenä appelsiinimousse ja appelsiinipaloja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.