J. o. s. n. k. a. v. e. r. i. t. ,. u. m. y. ö. l. j. h. N. M. E. ä. d. z. T. 1. p. (. 7. 0. g. ). /. . 2. R. L. K. S. f. c. ε. υ. χ. α. ρ. ι. σ. τ. ώ. d l
V. a. i. k. e. s. ä. t. y. ö. n. o. m. l. v. j. p. ,. h. u. M. r. N. (. ). T. b. g. d. I. f. w. x. O. '. c. W. U. H. K. C. P. -. L. Y. S. å. A. 4. 0. 2. 1. 5. 3. 7. %. J. R. E. 9. D. d l
Toinen tapa on kirjoittaa persoonallisia, mielikuvituksellisia tarinoita, jolloin nälkäinen lukija saa vatsansa täyteen pelkkien taitavasti välitettyjen mielikuvien avulla
Pakastinta ja jääkaappia tutkailtuani päädyin sitten tekemään tällaisia kinkkuneliöitä, sillä pakastimesta löytyi avattu torttutaikinapaketti ja jääkaapista valkosipulituorejuustoa, juustoraastetta sekä kinkkusuikale pussi
Huomasin juuri, että helmikuu oli hieman huono blogikuukausi. Leipomuksia en ole juuri ehtinyt ajattelemaan, olen tuulettanut päätäni hiihtoladuilla ja luisteluradalla ja mikä tärkeintä, olen syönyt muiden leipomia herkkuja
Heippa. Voisin meilkeinpä liioittelematta sanoa, että tämä on paras koskaan tekemäni raakakakku. Eikä siinä vielä kaikki, sillä reseptin voi toteuttaa ilman sen kummempia ainesosia
Piti tekemäni mustikkapiirakka tuolla vanhalla ohjeella, mutta gluteenittomana, ei vaan ollut neljää munaa, tässä siis hieman pienempään piirakkaan, kolmen munan versioon
Tätä tulen tekemään kyllä vielä monta kertaa illanistujaisiin tai muuten vaan iltapalaksi. Tämä piirakka ylsi omassa suolaisten piiraiden kategoriassani hyvin korkealle
Onneksi päätin vihdoin kokeilla sitä itsekin, sillä tämä oli parasta tekemääni leipää. Tämä/nämä leipä/leivät jäävät ehdottomasti vakiohjeisiini ja tekemään niitä vielä monesti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.