Tartiflette - Alppien aarteita
Kaikki äitini reseptit
Kaikki äitini reseptit
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 9 tai
  • 14 cm Juusto
  • Tartiflette
  • 4-6 :lle
  • 1 kg kiinteitä perunoita
  • 2 rkl voita
  • 2 isoa keltasipulia
  • 200 g pekonia
  • 2-3 valkosipulinkynttä 2 dl kuivaa valkoviiniä
  • 150 g ranskankermaa
  • 500 g Reblochon juustoa
  • suolaa, mustapippuria
  • pinnalle hienonnettua ruohosipulia (unohdin laittaa, vaikka olin hankkinut)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.