Tattarivuokaleipä (G, M, L) - pehmeä ja muhkea resepti
Helmenvalkoinen maailma
Helmenvalkoinen maailma
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 8 dl vettä
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 pss kuivahiivaa
  • 1 rkl psylliumia
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl
  • 1 dl pellavansiemeniä
  • 1 dl auringonkukansiemeniä
  • 2 rkl maustamatonta soijajogurttia
  • 9 dl tattarijauhoja
  • 42 asteiseksi ja lisää joukkoon kaikki ainekset paitsi tattarijauhot ja sekoita tasaiseksi
  • 5 min
  • 175 asteeseen Voi
  • 2 leipä
  • 45 min
  • leipä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.