Mansikkaa, raparperiaja mascarponevaahtoa. Jo joskus tämän blogin alkuaikoina olen julkaissut artikkelin mansikoista ja mascarponevaahdosta ja tuo ohje on aina vain, vuodesta toiseen blogin suosituimpia
T. ä. y. t. m. ö. n. ,. e. i. k. r. u. o. a. v. l. s. j. p. O. h. H. d. V. J. g. M. (. F. c. b. K. L. ). -. C. è. 3. ½. 2. 1. /. 4. P. S. 6. G. 0. A. N. d l
P. a. r. i. v. k. o. s. t. e. n. u. l. H. g. S. m. R. -. j. p. h. ö. ä. O. ,. T. y. I. c. E. d. (. f. ). 5. 3. /. 4. 1. 2. 0. K. M. V. N. L. A. d l. t l
Tämä ohje löytyi juustokakku kirjasta. Tämä kakku on todella raikas ja, vaikka maisteluraati hieman epäilevästi katselikin noita pitkulaisia raparpereja, niin ne olivat pehmeitä ja makoisia
V. i. k. o. n. l. p. u. m. e. s. ä. ö. r. j. a. L. t. d. v. M. y. h. ,. g. S. H. R. -. c. K. C. 2. E. T. N. D. –. J. 1. 5. 0. (. 4. ). 7. 3. /. F. P. k g. d l. t l
Tein reseptiin joitain omia viilauksia ja vaihdoin täytteeseen raparperin. Ohessa voi tarjoilla kermavaahtoa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta, mutta piirakka maistuu ilman lisukkeitakin
Tämä tarte Tatin on tehty hieman tavallisesta poiketen, sillä keittiöstäni ei löydy valurautapannua, eikä keraamista uunivuokaa jota voisi kuumentaa liedellä, joten karamellisoin omenat kattilassa ja siirsin karamellisoituneet omenat sen jälkeen uunivuokaan joka oli mielestäni sopivan mallinen piiraan paistoon
Ripottele lehtitaikinalevyille tomusokeria ja kauli levyt ohueksi. Laita lehtitaikinalevy leivinpaperin päälle ja levyn päälle leivinpaperi ja toinen levy sen päälle
T. a. r. t. e. i. n. o. m. p. k. s. l. ,. j. h. ä. u. H. v. -. 1. 8. 0. y. g. d. Y. ö. A. R. E. I. N. (. 4. 5. 2. ). 3. 7. C. 6. G. S. L. J. /. V. M. c. K. P. d l
S. y. k. s. o. n. m. e. i. d. a. j. p. ä. u. t. v. l. h. r. L. K. V. ö. R. ,. M. T. g. P. ". –. O. 4. G. -. 7. 5. 1. 3. /. 2. 0. (. ). A. c. °. C. f. N. Ä. d l. t l
Pakkohan minukin oli kokeilla tämän hetkistä some-hittiä grillattua, pekoniin käärittyä, raparperia. Pekoniraparperit tulivatkin osaksi kesäistä salaattia, jossa toisena komponenttina oli Vatajanrannan vuohitilan paistojuusto, joka on vuohenmaidosta valmistettu, mintulla maustettu, paiston (ja pakastamisen) kestävä juusto
Tortun pohja oli nimittäin tehty voitaikinasta. Tarte Tatinissa on runsaasti täytettä ja se tarjotaan jäätelön kanssa, joten se täytyy pystyä syömään ruokailuvälineillä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.