Halusin yhdistää porsaan, appelsiinimarmeladin ja Ras el hanout -mausteseoksen. En ehkä käyttäisi kirpeää kaupan marmeladia, mutta ainakin tuo ihana omatekemä maustoi porsaan hienosti
Tänään tein marinoitua porsaan ulkofilettä ja lohkoperunoita. Porsaan ulkofile uunissa. Noin 800g pala porsaan ulkofilettä. perunat kypsennetään uunissa, tässä tapauksessa yhdessä porsaan fileen kanssa, eli 125 asteessa reilu tunnin ajan. Noin 800g pala porsaan ulkofilettä
Citymarketista loppuviikon tyrkkytarjouksesta löytynyt porsaan ulkofilee taipui kahteen ateriaan, eilisiin Barbaarin paistamiin pihveihin ja tämän päivän uunipaistiin
kokeiluna savustettiin porsaanulkofileetä ja erilaisia kasviksia. Savustettu porsaan ulkofilee. 5 kg pala possun ulkofileetä. 5 kg pala possun ulkofileetä
reilu kilo porsaan ulkofilettä. 1 dl parmesaaniraastetta reilu kilo porsaan ulkofilettä. Meillä on täällä saaressa vain yksi pienehkö kauppa, joten välillä siis joutuu soveltamaan, kun kaikkia tarvikkeita ei ole saatavilla, ei varsinkaan sunnuntaiaamuisin, kun kauppa on kiinni
800 g porsaan ulkofilee·100 g salaattijuustoa kuutiona·1 dl oliiveja viipaleina·1 dl aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna·suolaa·mustapippuria·öljyä ja voita paistamiseen·cocktailltikkuja tai puuvillalankaa
Se on varma kevään merkki kun makuaistimet alkavat vaatimaan grillattuja herkkuja. Karsinogeenien käristäminen elintarvikkeiden pintaan on ollut viimevuosina jopa korostetusti esillä, mutta samaan tahtiin on tittelöity grillimaistereita ja pieniä savustamoita on tupsahdellut mökkireittien varsille jopa runsaasti
Tässä todella murea ja maukas resepti porsaan ulkofilepihville. PORSAAN ULKOFILETTÄ JA PEKONIA. Lisää hetkeksi pekoni, porsaanliha, tomaattipyree ja lihaliemi pannulle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.