Liki päivälleen vuosi sitten sain mieluisen viestin – olin voittanut Glorian Ruoka & Viini ja Västerbottenost – kokeilevin risotto -kilpailun omalla reseptilläni
O. l. e. t. k. o. h. u. m. a. n. ,. ä. S. i. (. j. v. s. y. ö. ). r. J. d. g. c. p. P. I. V. R. -. K. ". D. b. H. N. W. '. â. T. f. 2. 0. 3. 1. ½. L. M. A. /. E. C. Y. Å
No miksi sitten niin harvoin saa hyvää. Vaikka jotakuta saattaa ärsyttää laitan tässä ohjeen, jolla vuodesta toiseen saan pisteet kotiin - pannukakulla
Minulla oli sitruunoita, kananmunia ja gluteenittomia jauhoja. Tein sitruunamuffinsseja. Nämä pari gluteenitonta leipomiskertaa on mennyt ihan kunnialla
Leipä on siitä mielenkiintoinen elintarvike että siihen ei kyllästy, tai ainakaan tuoreeseen leipään ei kyllästy ja kun sen tekee itse niin vaihtelun mahdollisuudet ovat rajattomat mutta kaikki alkaa juuresta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.