Henri Alenin Vuoden Keittokirja on teos mikä jokaisen kotikokin kannattaa hankkia. Kirja on täynnä helppoja ruokaohjeta ja se tosiaan antaa helpotusta "mitä tänään syötäisiin" ongelmaan
Minulla oli kirjan suhteen suuret odotukset, ja täytyy todeta, että odotukset suorastaan ylittyivät. Minä ostin Henri Alenin ja Annukka Oksasen Vuoden keittokirjan heti sen ilmestyttyä
Granaattiomena on minulle suhteellisen uusi tuttavuus, jota olen nyt käyttänyt sitäkin enemmän. kun Henri Alén näpyttelee Twitteriin uuden ohjeen, tavara loppuu kauppojen hyllyiltä
Tämä ruoka on taas kerran lainattu Henri Alénin kirjasta Vuoden keittokirja. Lämmitä uuni 120 asteeseen. Poista folio, nosta uunin lämpötila 215 asteeseen ja paista vielä 10-15 minuuttia, jotta rasvapinnasta tulee rapea ja kullanruskea
Meidän vielä lekotellessa Dubain auringon alla koki Suomi seuraavan ruokahypensä sitten avokadopastan, nimittäin Henri Alénin Twitterissa jakaman tomaattikastikkeen
Blinit on alkujaan ilmeisesti venäläisestä ruokaperinteestä lähtöisin. Blinien paksuudesta on kansa jakautunut kahteen, toiset pitää paksusta ja toiset hieman ohuemmista
Tee paperista neliö ja taita se kolme kertaa. Tee toinen samanlainen tähti ja liimaa puolikkaat kuumaliimalla varovasti kiinni yhteen (voit kokeilla myös paperiliimalla tai jollain muulla, mutta tarttumapintaa on melko vähän etkä voi puristaa osia lujasti yhteen joten kuumaliima voi olla kätevä
Parhas blinitaikina saadaan, kun nesteenä käytetään puolet maitoa ja puolet vettä. Blinien täytteet. Tammi-helmikuu on parasta bliniaikaa ja tuhdit blinit sopivatkin keskelle kylmintä talvea loistavasti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.