Tempehin ja tofun marinointi
Kissoja ja Kasvisruokaa
Kissoja ja Kasvisruokaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 400 g pötköstä saa kaksi ateriaa kahdelle, joten laitan toisen puolikkaan pakkaseen odottamaan.
  • 2. Se on hiukan vahvempaa kuin mitä sellaisenaan söisit
  • 24 h on hyvä, itse laiskuudessani marinoin useimmiten muutaman tunnin ja riittää sekin. Tempehiä voi myös murentaa tai raastaa pihveihin ja pyöryköihin. Jos voimakas maku häiritsee, kokeile keittää tempehiä hetki. Tämän pitäisi pehmentää makua, mutta en ole itse vielä päässyt testaamaan. Itse kuitenkin pidän juuri tästä voimakkaasta mausta, kuten olen varmaan maininnnut muutamaan otteeseen.
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 3 rkl öljyä
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 1-2 valkosipulin kynttä murskattuna
  • 1 tl hunajaa
  • paprikajauhetta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.