Halusin kuitenkin kokeilla tehdä myös kovempaa juustoa – sellaista, jota voisi höylätä leivän päälle – joten kehittelin tämän ohjeen, jossa pääraaka-aineena ovat kikhernejauhot ja mantelijauhe
Majoneesi onnistuu parhaiten, kun kaikki ainekset ovat tasalämpöisiä. Olen kokonaan unohtanut hehkuttaa täällä, että mää olen nyt myös Visit Tampereen Hungry for Tampere -hankkeen ruokalähettiläs
Nyt käydään sitten sitä neljääkymppiä. D Eli tässä käytössä on ollu vielä ruisleipää, mikä nyt korvattiin gluteenittomilla chilijyväsipseillä (suloiset), sitten tuli itse tehty wasabimajoneesi, viipale kylmäsavulohta, avokadoa sekä Santa-Marian Wasabi & Sesame rouhetta
No, pakkohan se oli itsekin kokeilla, miten sushi taipuu hampurilaiseksi. Ripottelin valmiiden burgreiden päälle vielä seesaminsiemeniä ja nori-merilevähiutaleita, jotta niissä olisi kaikki perinteisten sushipalojen olennaisimmat maut
Tämä viikko on sitten tullut oleskeltua täällä napapiirin pohjoispuolella, missä lunta riittää yli metrin verran ja siksi minun olikin pakko lisätä muutama itse ottamani talvinen kuva tuohon alkuun (sorry)
Ei kuitenkaan ole ihme että leivonnainen on tullut suosituksi monissa eri kulttuureissa. Beat together the room temperature butter and sugar until foamy consistency
Put the gelatin leaves of the topping into cold water for ten minutes. 2 dl mangososetta (lastenruokaa). Laita kiillettä varten liivatelehdet kylmään veteen noin 10 minuutiksi
Freeze for ten minutes. Laita jokaiseen paperivuokaan vajaa teelusikallinen sulaa suklaata ja kopauta peltiä muutama kerta pöytää vasten, että kerros tasoittuu
Best yet, the preparation is quick and easy, so once you get hungry lunch is not far away. Tilli and Ružmarin present another recipe inspired by the enchanting Istra
Koka upp plommon, vatten och kryddorna. Skär det kalla smöret i små kuber, Bland vetemjöl och smör i en hushållsassisten, häll i det kalla vattnet snabbt
Aikaa jäi kuitenkin myös muuhun, mm. Tuli sitten kokeiltua tällaista viritystä, jota olen mielinyt laittaa siitä saakka kun söimme ihania risottotäytteisiä grillattuja sienenlakkeja Ten Fourteenissa Clontarfissa
We spent one of the last weekends of the winter at a lovely vacation house right next to Trakošćan, where this tiramisu was also conceived (and eaten, twice)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.