Tämä ihana kakku on siis vegaani, eli samalla myös maidoton, gluteeniton ja kaiken lisäksi suht terveellinen (ei valkoista jauhoa tai sokeria) ja vieläpä herkullinen
V. ä. l. i. p. a. t. o. v. y. k. s. r. e. n. j. h. N. d. ,. m. u. g. U. (. ). -. f. ö. E. 4. R. b. K. P. S. M. 2. 1. +. L. 8. 0. 3. O. 5. T. 6. A. d l. t l
O. s. a. l. i. t. u. n. H. k. j. C. p. o. ä. r. e. m. K. h. T. v. ,. I. ö. J. d. y. M. ). (. D. V. P. 2. 1. /. S. L. Ä. 3. 0. A. Y. ~. a l. t l. d l. m i
Tykkään niiden helppoudesta, raikkaudesta ja variointimahdollisuudesta. Tällä kertaa päädyin maustamaan puuroni nutellasta inspiroituneena hasselpähkinävoilla ja -maidolla sekä raakakaakaojauheella
Toki silläkin saa harvakseltaan herkutella ja senkin resepti löytyy blogistani täältä. Tämä ei ole pakollista, mutta liottaminen helpottaa niiden hienontamista ja kaiken lisäksi se auttaa kehoa sulattamaan pähkinät tehokkaammin
Sama pätee patukoiden ravintosisältöön ja raaka-aineisiin, nykyään löytyy selkeistä raaka-aineista tehtyjä patukoita, joissa on siemeniä, viljaa, kuivattuja hedelmiä ynnä muita, eikä enää mysteeriaineita, joista ei ole mitään käsitystä tai ehkä pieni haisu mitä ne mahtaisivat olla
Kakussa voi käyttää myös muitamarjoja. Pakastimessa oli enää yksi rasiallinen mustikoita, eli nyt oli korkea aika käyttää viimeiset marjat viime vuoden sadosta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.