Porkkanakakku, vähemmän epäterveellinen vaihtoehto. Munanvalkuainen 159g (4 munan). Makeutusaine Erytritolia tai karppisokeri jota saa S-marketista tai luontaistuotekaupasta
porkkanakakku ilman ainuttakaan epäterveellistä ainesosaa. Kuten kerroin aikaisemmin, tällä viikolla päätin että nyt on aika kokeilla tehdä teidän niin kovasti toivoma porkkanakakku Kaisan tyyliin
Ohje on ilmestynyt Maku -lehdessä Tiinan mehevä porkkanakakku nimellä. Leikkaa mehevä porkkanakakku haluamasi kokoisiksi paloiksi ja nauti kahvin tai teen kanssa
Kaksikymmentä minuuttia uunissa ja terveellisempi välipala on valmis. Aina välillä minuun iskee terveysvimma ja yritän korvata viikonlopun sokerihoukutukset terveellisimmillä vaihtoehdoilla
MAKEANHIMO JA TALVI kuuluvat yhteen. Samoin kuin joulunjälkeinen elämä ja ruokavalion skarppauskin. Todennäköisesti universaalein herkuttelun kohde ovat erilaiset suklaaleivonnaiset
Halusin taas vaihteeksi tehdä jotain gluteenitonta ja päädyin Makeaa murmelin täydeltä - blogiin. Kakku näytti niin houkuttelevalta, että päätin tehdä sellaisen
Tuorejuustokuorrutus kuuluu perinteiseen porkkanakakkuun ja lisää kakun näyttävyyttä. Kokeilkaapa kuitenkin joskus tarjoilla porkkanakakku aivan uunituoreena, vielä lämpimänä – ja ilman kuorrutetta
V. I. H. D. O. N. l. ö. y. s. i. n. t. ä. d. e. p. o. r. k. a. u. h. j. M. m. v. ,. A. T. L. 7. K. 2. 5. -. J. <. 3. b. g. 4. f. 1. 0. (. ). x. S. P. 8. c. d l. t l
Tuoreista kotimaisista vadelmista voi tehdä vaikka maukkaita välipalaruutuja. Välipalaruudut saavat olla tuhteja, että ne ovat kunnolla täyttäviä, joten taikinaan käytetään kikhernejauhoja sekä kaurahiutaleita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.