Terveelliset Letut
minnasaari1
minnasaari1

Terveelliset Letut

  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • KAHDEN RAAKA-AINEEN LETUT
  • Banaani ja kaksi munaa sekoitetaan sauvasekoittimella. Tämä on yksinkertaisuudessaan banaanilettujen resepti. Taikina paistetaan amerikkalaistyylisiksi pannareiksi paistinpannulla ja nautitaan marjojen kera. Tästä ei lettuherkuttelu muutu enää terveellisemmäksi.
  • Taikinaa voi versioida lisäämällä mukaan kanelia tai kardemummaa. Myös kookoshiutaleet tai limen mehu sopivat lettuihin. Joissakin resepteissä on käytetty myös pieni määrä leivinjauhetta, mutta letut onnistuvat ilman sitäkin.
  • JAUHOTTOMAT BANAANILETUT
  • 3 hengelle
  • Valmistusaika 25 min
  • 2 kypsää banaania
  • 1 limetti
  • 2 munaa
  • 2 tl kanelia
  • leivinjauhetta
  • suolaa
  • öljyä paistamiseen
  • 1 päärynä
  • granaattiomena
  • paksua jogurttia
  • hunajaa
  • 1. Viipaloi banaani sauvasekoittimen kulhoon. Halkaise limetti ja purista toisen puolikkaan mehu banaaneille. Lisää munat, kaneli, leivinjauhe ja suola. Soseuta sauvasekoittimella ­taikinaksi.
  • 2. Kuumenna öljyä pannussa keskilämmöllä. Paista pieniä lettuja (helpompia paistaa) tai pari isoa lettua. Levitä taikinaa pannussa niin, ettei letuista tule liian paksuja.
  • 3. Kuori päärynä ja leikkaa se viipaleiksi. Purista toisen limetinpuolikkaan mehu päärynöille tummumisen estämiseksi. Irrota granaattiomenasta ­siemenet. Siemenet putoavat ­omenasta irti, kun lyöt hedelmän­puolikkaan kuperaa puolta ­isolla lusikalla.
  • 4. Letut nautitaan päärynöiden ja granaattiomenan siementen kanssa. Tarjoa lisänä paksua jogurttia ja hunajaa.
  • Me Naisten uutiskirje, sieltä kopioitu itselle muistiin

Ohjeet

    Ohjeet yllä

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.