E. i. l. n. e. p. ä. v. t. u. y. k. r. j. a. -. o. m. s. T. h. ,. K. 1. 3. P. R. N. J. &. S. A. ö. C. d. b. g. w. 5. 2. 4. M. f. F. c. Y. L. I. 7. 0. (. ). V. Ä. D. O. U. ½. H. ”. 6. 9. d l. t l
Terveisiä kotitalousopettajalle, ei menneet ne kolme vuotta hukkaan. Tämä oli myös ystävieni kanssa vakioetkoruokaa ennen baari-iltoja (terveisiä Marille ja Pialle)
Suklaajuustokakku. Minulla tuli täyteen ensimmäinen vuosi nykyisessä työpaikassa, ja työkaverit härnäsivät minua, että minun pitäisi leipoa vähintäänkin kakku
Lukijanani muistat varmaan että olen erittäin addiktoitunut pasta carbonaran ystävä. Jumalaista herkkua on tullut syötyä niin Lontoossa, Saksassa, Saksassa Kölnissä, Espanjassa ja moneen kertaan, Kanadassa ja niin monessa muussa paikassa täällä kotimaassa kuin ulkomaillakin
Mahtavaa isänpäivää ja terveisiä NYC. istä. Leivoin tämän ihanan porkkanakakun juuri ennen matkaa ja tänään onkin hyvä tilaisuus julkaista resepti isien kunniaksi
Grillattua, herkullista makkaraa jossa porsaanlihaa, savustettua paprikaa, valkosipulia ja chiliä. Itsetehtyä tulisen ihanaa makkaraa, hieman vaihtelua kesän grillikaudelle
Täällä taas, terveisiä lumimyräkän keskeltä. Viikonlopun synttärihulinoista on jo toivuttu, joten nyt lienee sopiva hetki merkitä blogiin muistiin helppo ohje piirakkaan, jolla taklaa yhdellä kertaa kaikkien ruokaongelmaisten tarpeet
Anoppi puolestaan oli saanut ohjeen Laihialta Hilkka-kälyltään (terveisiä Mahlamäkeen. Tämän herkullisen ja hyvin vähillä aineksilla valmistettavan, maailman helpoimman mustikkapiirakan ohjeen olen saanut Helena-anopiltani
Miten maailmassa voikaan olla niin paljon leivonnaisia, joita en ole ikinä tehnyt saati maistanut. Hieman nolottaa myöntää, mutta empanadakset kuuluvat juuri edelliseen kastiin
Terveisiä Espanjasta. Parmesan-sitruunakuorrutettua kanaa ja mieletön kastike. Julkaistu. Kun luette tätä postausta, lekottelee minikokki perheineen Espanjan auringon alla
Surahtivat nopsaa nämä churrot. Ei kohotusaikaa, eikä edes kohotusainetta. Taikina muistuttaa hyvin paljon tuulihattutaikinaa, mutta pursotetaan suoraan kuumaan öljyyn
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.