Olin nuorena töissä Kirsti Paakkasen mainostoimisto Womenassa, Joka joulu keitimme Voiton puuroa - Viktorian riisipuuroa Kirstin perinteisen reseptin mukaan
Texmex juustoraastetta. Isälle voisi maistua nämä. ainakin todistetusti meillä jo hiukka euajassa. Ja maistuvia pikkusuolaisia myös kahvipöytään, illanistujaisiin ja pikkujouluihin
Taas tuli kehiteltyä uusisalaatti-ohje. Kauppaan ei siis edes tarvinnut mennä vaan näistä aineksista sai loihdittua herkullisen jauheliha-nachosalaatin
Erilaisia hampurilaisia on tullut kasattua niin paljon, että pitää jo koittaa jotain uutta. Sain Parempaa Roskaruokaa kirjasta inspiraation hampparille ilman kantta
-. -. -. H. u. o. m. e. n. a. i. k. t. ä. r. p. v. E. l. s. h. y. ,. j. M. d. ö. ). T. x. &. b. g. P. K. 5. 0. 4. 2. ½. 1. 3. c. S. L. A. O. J. V. I. U. (. <. 3 l. d l. t l
Tytöillä on koulussa tänään itsenäisyyspäivä-juhla. Täällä on nyt suunniteltu tuota eteistä siihen malliin, että taitaa viikonloppuna alkaa näkyä jo seinillä uusia tuulia
Pizza tehtiin Luca Plataninan ja Saku Tuomisen Pizze-kirjan ohjein. Hidas taikina (kylmänostatus 48-96 h). 500 g “00”-vehnäjauhoja. Laita pallot vielä toiseksi vuorokaudeksi jääkaappiin (tai halutessasi vielä pidemmäksi ajaksi, jopa 2-3 päiväksi). Peitä ja anna maustua jääkaapissa ainakin 2-3 tuntia. Slow dough (let rise in fridge 48-96 h). 500 g of "00" -flour3. Place the balls back in the fridge for a day (or even for a longer period, up to 2-3 days). Cover and allow to marinate in the refrigerator at least 2-3 hours. Hidas taikina (kylmänostatus 48-96 h). 500 g “00”-vehnäjauhoja
Laita uuni lämpenemään 200- asteeseen. Itse käytin siis noin 4-pepperonia, mikä oli mielestäni juuri sopiva määrä. 1-ruokalusikallinen oli minulle aivan maksimi, mutta juuri oikea määrä. Nosta vuoka uuniin 200-asteeseen noin 20-minuutiksi. Lisää päälle juustonachot sekä juustoraaste ja anna olla uunissa noin 5-10 minuuttia. 1-ruokalusikallinen oli minulle aivan maksimi, mutta juuri oikea määrä
-. -. -. -. P. a. n. u. p. i. z. j. o. t. s. e. k. r. v. ä. N. ,. h. y. m. T. l. x. I. 3. d. 1. b. 2. 5. ö. S. +. 4. L. V. K. (. 8. c. ). R. A. 7. 0. g. /. d l. t l
-. -. -. K. e. s. ä. k. u. r. p. i. t. a. o. n. v. l. h. y. T. g. …. j. V. d. m. H. 9. 7. 1. 4. S. W. ,. O. –. ö. Y. f. A. J. c. b. N. /. w. 2. 0. P. L. 3. (. ½. ). M. d l
Taasen kerran hyvin yksinkertaiset raaka-aineet ja helppo valmistus takaa myös hyvän maun. ) Tomaattia, tomaattimurskaa ja -pyreetä, sipulia, valkosipulia, basilikaa ja mausteita
3-5 tomaattia (koosta riippuen). 3-5 tomaattia. Tällä reseptillä on ainakin erikoinen nimi. ) Ollaan nimitetty tätä uunijutuksi varmaan jo useamman vuoden ajan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.