Thaiklassikko - paistettu riisi - khao pad prik gai
Valkosipulin tuoksuinen keittiö
Valkosipulin tuoksuinen keittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 rkl maapähkinäöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 4 linnunsilmächiliä pätkittynä pieniksi
  • 1 broilerin rintafile hakattuna pieneksi muruiksi
  • 1 rkl kalakastiketta
  • 1 rkl vaaleaa soijakastiketta
  • ½ tl sokeria
  • 450 g keitettyä ja jäähdytettyä jasmiiniriisiä - keitä riisi vähemmässä vedessä kuin normaali lisäkeriisi, näin se pysyy napakkana ja irtonaisena - ja imee parhaiten maut pannulta
  • 1 pieni sipuli viipaloituna
  • 2 kevätsipulia pätkittynä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.