THAIMAALAISTA KALAA KOLMEN MAUN KASTIKKEELLA
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 siika muutama rkl maissijauhoja
  • 4-5 valkosipulin kynttä
  • 4 punaista suurta chiliä
  • 3 banaanisalottisipulia
  • 1 tl jauhettua korianteria (alkuperäisessä ohjeessa 3 hienonnettua korianterinjuurta)
  • 3 rkl ruokosokeria (alkuperäisessä ohjeessa palmusokeria)
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 3 rkl tamarindisosetta (tai limemehua)
  • thaibasilikaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.