Thaivaallinen grillikastike ravuille ja kalmareille
Ripaus tryffeliä
Ripaus tryffeliä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 20 isoa katkarapua tai tiikerirapua
  • 400 g kokonaisia kalmareita
  • Marinadi
  • 1 rkl limen mehua
  • 1,5 tl Srirachaa tai muuta thai chilikastiketta (tai enemmän maun mukaan)
  • 1 rkl ruskeaa sokeria
  • 4-6 valkosipulin kynttä pilkottuna
  • 2 rkl ketsuppia
  • ½ -1 punainen chili
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 2 tl seesamiöljyä
  • 0,5 dl soijakastiketta
  • 10 minuuttia, riippuen äyriäisten koosta. Sivele marinadia ja käännä, sivele lisää. Silikonisivellin on kätevä grillisivelyyn.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.