K. a. v. e. r. i. n. p. o. k. j. u. h. l. t. ä. 9. -. s. y. ö. d. A. g. b. T. m. L. O. ). J. I. ,. ". P. R. E. M. D. V. 6. 2. 1. 0. 5. (. 4. /. 3. 7. S. c. N. H. <. d l. t l
R. a. k. n. y. s. t. ä. v. i. e. o. l. m. p. j. 6. u. O. r. <. 3. N. d. h. A. g. b. -. ,. K. T. ö. P. M. ). J. U. 4. 2. 1. 5. 0. (. +. V. S. L. c. 7. H. E. 3 l. d l. t l
Tänään on tullut kokattua ja leivottua yhtä sun toista. Mä yritän edelleen epätoivoisesti saada käytettyä kaapista löytyviä juttusia, että saisi edes vähän tilaa
Tänään jaan teille uskomattoman herkullisen jälkiruokareseptin, jota testasin hiljattain. Lämpimät, hunajalla ja voilla terästetyt hedelmät valkosuklaamoussen kanssa nimittäin todella sulavat suussa
Uunituore leipä maistuu niin herkulliselta, kun sen saa nauttia lämpimänä, suoraan uunista tulleena. Tykkään kyllä leivästä myös kylmänä, etenkin jos sitä dippaa oliiviöljyn ja balsamicon kanssa
Näillä muffinsseilla osallistuin Piece of Cake. n järjestämään Halloween kilpailuun =). Tästä kirjoituksesta tuleekin todella kuvarikas kun kaikista muffinsseista piti räpsiä kuvia yhdessä ja erikseen
They are often very simple and effortless to prepare, and you can bake all the ingredients in the same tray creating a natty and delicious meal for a hungry crowd
M. u. l. a. o. n. s. e. v. ä. t. i. k. j. y. m. r. h. T. p. ,. ö. O. ". E. d. K. N. P. c. V. g. B. -. 1. (. 8. 0. ). b. 2. 5. S. L. H. R. 3. 4. –. 7. 6. A. f. d l. t l
T. a. d. S. e. o. n. t. ä. s. N. i. m. l. k. y. u. j. -. ). p. r. h. v. w. ,. L. F. z. J. ö. R. b. g. P. (. 2. 0. K. 4. 1. /. 8. V. c. 7. 5. 3. E. A. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.