Levitä pohjan päälle jauhelihakastikeja ripottele sen päälle ananakset, mozzarella sekä fetajuusto. Laita pizzapalan päälle vielä muutama ruokalusikallinen muussattua avocadoa johon olet sekoittanut lorauksen sitruunamehua
Harmikseni jouluni meni tänä vuonna flunssaa potien, mutta lepäily herkkuja syöden, hyvää kirjaa lukien, lautapelejä pelaten ja torkkupeiton alla lämmitellen teki todella hyvää
N. a. p. u. r. i. n. o. t. l. s. h. m. e. ,. j. k. ä. T. v. y. K. M. ö. H. d. 8. P. E. f. S. 2. 1. c. A. (. ). -. O. b. g. R. 5. x. 4. 3. V. L. U. 7. W. ". ) l
Tarantino lupaa aina elämyksen, mutta nyt osui kyllä mahtavasti. minä ja mun Mies. Django unchained. Mies polkaisi kaupasta valmis-pohjan, että saatiin piiras nopeasti tehtyä - ja uuniin
Isänpäivänä päätin, että mummon kahvipöydässä syön palan kakkua, mutta muuten sukkuloidessa kahvipöytiin, olen miettinyt etukäteen, että en ota, ja kun päätös on kerran tehty, ei sen kanssa tarvitse jahkailla
Osaako tuollaisen tauon jälkeen sitä enää tehdäkään, vai osaako sitä sitten kattoa terveellä tavalla uusin silmin ja tehdä siitä entistä ehomman kun työtä pääsee lopulta jatkamaanja viimeistelemään
Mies on aika kova herkuttelija - vaikka muuten kotona syödäänkin samoja ruokia. Eihän se mun ruokavaliota olisi kaatanut, mutta päätin, että jos tämän kerran teen poikkeuksen, hämärtyy pikkuhiljaaraja, että mitkä ovat sallituja poikkeuksia ja mitkä ei
Sulata rasva ja kaada jauhoseoksen sekaan. Pienet piirakat tulevat ihanan meheviä ja herkullisia omena-ansan ohjeella, mutta pellillinen pitää ehdottomasti tehdä tällä, ison rahka-murupiirakan ohjeella
Tästä on yllättäen tullut oma suosikkini, jamies joka kartta herneprotskua kaikissa muodoissaan, on toistamiseen valinnut puurojen joukosta proteiinilla kyllästetyn mustikkapuuron (jossa oli kyllä vaahterasiirappia helpottamassa kaupantekoa)
Kirsikkatomaatteja, tuoretta rosmariinia, maustettuja fetajuustokuutioita (aurinkokuivattutomaatti tällä kertaa), punasipulia, valkosipulia, sormisuolaa sekä reippaasti hyvää oliiviöljyä
Kuten Ruokapankilla on ollut tapana niin tämäkin on helppo tehä, halki poikki ja pinoon. Mies sano että tätä pitää ehdottamasti laittaa tarjolle seuraavan kerran kun on jotkut kinkerit eli sopii niin arkiseksi ateriaksi kuin noutopöydän raikkaudeksi
Keittiössä kulhot ja kattilat kolisivat senkin edestä. Keveän rakenteen takana lienee se, että valkuaiset vatkataan erikseen kuohkeaksi, marenkimaiseksi vaahdoksi
Toiseksi, emme syö niin usein keittoja, kun jää tuo mies aina niin nälkäiseksi kuulemma… Sen lisäksi monet keittoreseptit on jo niin monta kertaa nähtyjä, etten näe mitään kauhean innovatiivista monissakaan keittoresepteissä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.