T. i. s. t. a. n. o. v. u. ä. m. e. p. r. k. O. h. j. l. ,. y. P. I. M. Ä. R. A. K. 4. 5. d. 3. 1. 0. g. 2. 7. S. L. °. c. f. b. -. H. (. ). E. J. ö. V. w. D. U. N. Y. i l. d l. t l
T. y. ö. k. a. v. e. r. i. n. m. l. s. h. u. j. ä. t. ,. o. b. g. E. p. d. …. J. M. N. A. V. -. 0. 5. 2. 1. 6. H. L. K. 3. ”. O. 8. R. U. I. S. Ä. P. i l. d l
A. i. o. l. j. a. m. u. s. t. e. r. n. p. v. y. h. d. ä. k. ,. M. ö. S. K. P. Y. J. T. ). V. 3. 1. 2. /. c. -. E. R. g. (. 4. O. L. 0. 5. t l. d l. k g
Bouillabaissesta jäi hyvä mieli - ja se menee uudelleen kokattavien listalle ihan heittämällä. Minulla oli pieniä ennakkoasenteita keittoa kohtaan - äyriäisten ja sellerin takia, mutta ne karisivat kyllä tosi nopeasti kun keitto alkoi porista liedellä
Puhdista ja kuutioi purjo ja paprika, kuori ja kuutioi fenkoli. Paista kasvikset tilkassa oliiviöljyä, purista mukaan valkosipuli ja lisää kalaliemi, valkoviini sekä tomaattimurska
A. j. a. t. u. s. b. o. i. l. e. n. k. m. ä. r. v. V. h. d. H. p. ,. y. E. T. I. B. 3. 1. 2. ö. 5. f. 0. g. 4. 6. K. L. N. R. c. /. -. S. a l. d l. t l
N. u. o. r. i. p. a. t. l. v. h. e. k. s. H. n. g. ä. K. y. ö. j. -. ,. m. B. b. d. E. P. (. ). x. J. M. V. f. L. F. A. R. c. é. 4. 5. 3. ½. 1. 2. S. Ä. T. Y. U. O. Ö. I. d l. t l
”Bouillabaissensa voi valmistaa kuinka dramaattisesti haluaa, mutta on muistettava, että alunperin se on yksinkertainen Välimeren kalastajien keitto, joka on valmistettu päivän saaliista tai sen myytäväksi kelpaamattomista tähteistä ja maustettu seudun tyypillisillä mausteilla – oliiviöljyllä, valkosipulilla, purjolla tai sipulilla, tomaateilla ja yrteillä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.