1. 1. 1. 1. T. e. i. n. y. h. d. k. u. m. a. j. v. t. ä. p. o. 2. 6. c. l. K. ,. r. s. Y. E. S. U. P. F. V. O. C. á. f. b. g. (. 5. 0. ). 3. M. ö. -. L. I. d l. t l
1. 1. 1. 1. 1. K. i. r. e. s. n. v. k. o. j. ä. l. y. t. h. d. g. A. a. u. m. p. ö. ,. R. -. 2. 0. T. U. S. P. H. J. E. I. Y. (. 3. ). 7. 5. M. f. L. V. 4. *. c. N. u l. a n. d l. t l
100 g valkosuklaata. 125 g mascarponea. 125g mascarponea. 100 g valkosuklaata. 125 g mascarponea. Huomasin juuri, että tämä kakkuhan on täysin unohtunut julkaista tänne blogiin
1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. T. a. d. S. e. o. n. t. ä. s. N. i. m. l. k. y. u. j. -. ). p. r. h. v. w. ,. L. F. z. J. ö. R. b. g. P. (. 2. 0. K. 4. /. 8. V. c. 7. 5. 3. E. A. d l. t l
Joulupöydän kruunaa mausteinen, makea, mehevä ja sopivasti kirpeä täytekakku. 1 tl vaniljasokeria. 100 g piparkakun makuista rahkaa. 120 g puolukoita. 125 g mascarpone-juustoa. 100 g kananmunan valkuaista. 1 dl vispi- tai kuohukermaa. 1 tl voita. Lämmitä uuni 160-asteiseksi. Voitele kaksi 15 cm. Anna kypsien kakkupohjien jäähtyä vuoassaan 10 min. Lisää hyytelö-hillosokeri ja anna kiehua noin 10 minuuttia. Tässä menee 5-10 minuuttia. Vuoraa 15 cm. Laita vuoan pohjalle yksi kakkupohja tasainen pinta alaspäin (tästä tulee kakun pinta), kostuta ja levitä päälle 1/3 puolukkasoseesta, suklaarouheesta ja kinuskimoussesta. Laita päälle toinen pohja, kostuta ja levitä päälle 1/3 puolukkasoseesta, suklaarouheesta ja kinuskimoussesta. 1 tl vaniljasokeria. 100 g piparkakun makuista rahkaa. 125 g mascarpone-juustoa. 100 g kananmunan valkuaista
Lauantaina meillä oli 13. hääpäivä ja samana päivänä kertyi myös yhteiseloa yksi vuosi lisää, eli yhdessä on oltu nyt 17 vuotta. 6 kananmunaa3 dl sokeria11/2 dl perunajauhoja11/2 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhettaVuokaan. 11/2 - 2 dl maitoa1 tl vaniljasokeria. 2 1/2 dl vispikermaa. 1/2 dl mansikkamehua. 125 g voita. 1 rkl vettä. (1 putkilo Butter-Vanille -aromia (Lidl)). taikina vuokaan ja paista 175 asteessa keskitasoa hieman alempana n. 10 minuutiksi. 2 1/2 dl vispikermaa. 1/2 dl mansikkamehua. 125 g voita. 1 rkl vettä. (1 putkilo Butter-Vanille -aromia (Lidl))
Ja lisäksi noin 15 kpl epäkelpoa yksilöä…. Tein sen muuten 11/2 kertaisena. Lohikakun välissä on kylmäsavulohta, graavilohta (kumpaakin lohta yhteensä kahteen kakkuun 700g, puolet ja puolet), raejuustoa (purkillinen), smetanaa (pari boksia), sitruunaa (1 mehu), sitruunapippuria, tilliä ja tujaus kasvispikkelsiä putkilosta (ei välttämätön). Päällys on tilli- ja raputuorejuustoa sekaisin (1 kumpaakin boksia) ja smetanaa (sen verran että notkistuu). Porokakkujen (2) täytteessä oli kylmäsavuporoa (neljä pakettia) (2 kakun täytteeseen upposi yhteensä 1 putkilo wasabia), creme fraichea (pari boksia), 4 dl vaahdotettua kermaa, rucolaa, persiljaa. Päällä paprika-chili tuorejuustoa (1 boksi), mascarponea, creme fraichea. Sankarittaren mekko oli huippulöytö San Fransiscosta, 10 taalaa (koska yksi nappi puuttui) alkuperäishinta oli satasen. Kaulakoru, joka ei taida kuvissa näkyä, mutta kyseessä sellainen teinien suosima Guessin vitkutin, ja kyllä, 12 dollaria las Vegasin Guessin outletistä. 15 kpl. 1 putkilo wasabia
Laitan lähiaikoina hyväksi todettuja, mutta vain kakkujen teon yhteydessä julkaistuja täytekakkujen. torstai 11. syyskuuta 2014. 100 g ranskankermaa. 100 g. 1 prk (227g/140g) ananasmurskaa. 1 dl vaniljakreemijauhetta. 100 g ranskankermaa. 100 g maustamatonta tuorejuustoa. 1 prk (227g/140g) ananasmurskaa
Tämä täytekakku on täysin gluteeniton, ja soveltuu täten keliaakikoille. Gluteeniton täytekakkupohja. (Omat koristeeni on tehty fazerin minut block valkosuklaasta) Gluteeniton täytekakkupohja
1. 1. 1. L. e. i. v. o. n. a. s. t. k. u. g. r. ,. ä. y. p. m. d. l. h. ö. V. j. E. I. P. Y. A. J. T. (. ). 3. 2. 4. /. 8. 5. R. K. S. c. 0. M. H. F. d l. t l. r k
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.