--) Olen tehnyt useaan kertaan mukikakkuja aiemmin jakamallani reseptillä ja monen kokeilun (ja erehdyksen) myötä sain kehiteltyä mielestäni lähes täydellisen mustikka-version
VADELMA-VANILJAMUKIKAKKU. --) Jos joku ei vielä(kään) tiedä, mistä on kyse niin tässä lyhyt kertaus. Tänään yksi blogin suosituimmista "postaussarjoista" saa jatkoa – on nimittäin uuden mukikakkureseptin aika
-. -. -. -. -. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. R. a. k. u. r. e. s. p. t. i. ä. T. n. v. o. l. 5. K. y. h. m. b. ,. j. ö. E. d. c. g. L. A. (. ). 1. ½. S. 0. 3. C. V. P. M. O. 4. N. U. I. ) l. t l
Tiedättehän, hyviä raaka-aineitaja elementtejä. Toki kaiken ruuan voi syödä syvältä lautaselta, mutta tässä tapauksessa kyse on enemmänkin risotto, ruokaisa salaatti, puuro/raakapuuro -tyylisestä sapuskasta
Se ei siis välttämättä ole kaikille paras raaka-aine päivittäiseen käyttöön. Nykyään puuroja on kaikenlaisia viljattomista versioista raikkaisiin tuorepuuroihin
-. -. -. -. -. -. -. 2. 2. 2. 2. 2. k. u. v. a. b. y. T. e. m. S. l. i. n. V. o. s. t. j. h. J. r. p. ,. ä. B. g. d. >. Y. (. ). I. D. M. ö. E. P. K. 8. 0. 1. 4. c. 5. 6. ½. &. L. 3. A. c m. d l
Terra Creta- yhteistyöpostaukset jatkuvatja vuorossa on todella herkullinen pasta. nyt olisi tarjolla erinomainen pastaresepti yhdellä lemppariraaka-aineellani, nimittäin balsamicolla
-. -. -. -. -. -. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. K. o. l. m. a. n. t. e. k. u. r. i. s. ä. j. v. O. h. y. ,. S. p. ö. M. H. T. R. g. J. d. 0. 5. 1. V. (. 6. c. ). L. 3. A. Ä. 4. F. C. f. é. 7. 8. ". P. I. w. b. '. q. N. U. D. B. z. x. W. d l. t l
C-, E- jaK-vitamiinia, beetakaroteenia,. raaka-aineen siivittämänä. "Vanhoista valokuvista ja ihmisten muisteluista muodostuu kuvaa siitä, miten yhteiskunnalliset muutokset ovat heijastuneet kouluruokaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.