L. ä. m. i. n. ,. t. u. o. r. e. l. p. a. s. y. v. N. k. ö. h. j. d. E. M. S. R. -. Ä. (. ). T. A. *. I. O. K. P. H. Y. 7. 5. 2. 3. 0. g. 1. 4. /. J. U. u L. d l
Tämä on oikeastaan isoäitini resepti (hän tekee ne maailman parhaat lihapullat), tosin hieman muunneltu versio jo pelkästään siitäkin syystä että isoäitini reseptissä ei ole valmiita mittoja, eikä sitä ole kirjoitettu paperille
J. o. k. i. n. a. s. t. e. m. ä. u. l. h. p. r. ,. y. v. j. K. N. O. d. V. -. F. w. ". R. G. b. ö. H. T. E. A. 3. 0. *. 7. c. P. Y. S. 8. 2. 1. /. 4. 5. (. ). s l. c m. d l
Ja innokkaat bloggaajat kävivät kalkkunan kimppuun. Nyt kuvat ovat ylös-alas-järjestyksessä. Eli ensin tulee valmis kalkkuna, joka hieman kyllä tummui pinnasta, mutta olen kyllä varma, että se ei menoa haittaa
Olen täysin hullaantunut ruotsalaisiin ruokalehtiin. Täytyy tunnustaa, että viimeisen kuukauden aikana olen kärrännyt markettiostosten sivuvirtana kotiin ainakin viisi ruotsalaista ruokalehteä
Moi. Täydellisen suklaakakun metsästys on rankkaa. Sitä täydellistä reseptiä olemme kehitelleet vuosia ja tämä on tällä hetkellä lähimpänä tavoitettamme
torstai 21. toukokuuta 2015. Suolaiset piirakat kinkku-aura-ananas- ja tonnikalatäytteillä. Suolaiset piirakat ovat hyviä, mutta ainakin meillä niitä tulee
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.