Tomaatti-mozzarellavoileipäkakku resepti
Ruokaa rakkaudella
Ruokaa rakkaudella
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 300 g kuorittuja porkkanoita
  • 300 g kuorittuja lanttuja
  • 2 sipulia
  • 1 tl suolaa
  • suola
  • 3 dl vettä
  • 1 rs (170g ) ruohosipulilla maustettua tuorejuustoa
  • muskottipähkinää
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • 2 pkt (a 20 viip.) isoja, vaaleita leipäviipaleita
  • 150 g Ranskankermaa
  • 50 g pöytämargariinia
  • 250 g mozzarellaa
  • 10-15 kirsikkatomaattia Reunojen viimeistelyyn:
  • 75 g juustoraastetta
  • 0,5 dl persiljasilppua )
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 2-3 rkl basikasilppua
  • 2,5 litran tasapohjainen, pyöreä vuoka kelmulla. Poista leivistä
  • 8-10 heng.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.