Tomaatti-papukeitto ja aura-aioli
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 2 purkkia kokonaisia säilyketomaatteja
  • 3  dl keitettyjä valkoisia papuja tai 1 purkki valkoisia säilykepapuja
  • 2  rkl tomaattipyreetä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2  rkl öljyä
  • 5  dl kasvislientä
  • 2  dl valkoviiniä
  • 1  tl tummaa sokeria
  • 1  tl suolaa
  • pari hyppysellistä chilihiutaleita
  • reilusti mustapippuria
  • Aura-aioli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 keltuaista
  • 1,5  dl öljyä
  • 1 –2 rkl sitruunamehua
  • 100  g murennettua Aura-juustoa
  • silputtua basilikaa ja/tai persiljaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.