Tomaattinen curry karitsan entrecôtesta ja naan-leipä
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Tomaattinen curry karitsan entrecôtesta
  • 1 rkl fenkolinsiemeniä
  • 2 rkl juustokuminan siemeniä
  • 1 rkl sarviapilan siemeniä
  • 10 neilikkaa 2 tähtianista 3 vihreää kaardemummankotaa
  • 3 kaffirlimetinlehteä
  • 0,5 rkl keskitulista chilirouhetta (esim. Strarfish + Rocoto Turbo Pube)
  • 0,5 tl muskottipähkinäjauhetta
  • 2 tl kurkumajauhetta
  • 6 punasipulia (5 dl sipulihaketta)
  • 4 valkosipulinkynttä 1 rkl sinappiöljyä
  • 0,5 dl inkivääriraastetta
  • 0,5 kanelitanko
  • 1600 g kokonaisia säilyketomaatteja (esim. San Marzano)
  • 1 rkl Himalajan vuorisuolaa
  • 1 korianteripuskan varret (säästä lehdet annosten päälle)
  • 13 cm appelsiininkuorisuikale
  • 1 appelsiinin mehu
  • 13 cm sitruunankuorisuikale
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl limemehua
  • 2 dl ananasmehua
  • 1,3 kg Familian karitsan entrecôteta
  • Naan-leipä (2 kpl)
  • 3,5 dl puolikarkeita vehnäjauhoja
  • 2 tl valkoista sokeria
  • 1 tl vuorisuolaa
  • 2 +2+2 tl voisulaa (tai gheetä)
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2/3 dl maustamatonta jogurttia
  • 2/3 dl kevytmaitoa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.