R. a. k. s. t. u. i. n. d. e. l. ä. h. v. m. r. O. o. p. y. j. V. T. ö. ,. J. S. g. -. 1. 7. 5. 0. 6. E. C. c. 2. K. M. 3. 4. Y. A. /. 8. 9. L. (. ). P. D. ) l. d l. t l. m i
Päivä 19. Laksa. Kalaa. Vihdoinkin kalaa. Surukseni joudun toteamaan että jokainen Penang Laksan resepti on niin paljon paikallisiin aineksiin nojaava, ettei minulla ole hajuakaan siitä miten saada samat maut aikaan suomalaisilla aineksilla
Sain jo jokin aika sitten arvostelukappaleen Sopat. -keittokirjasta, mutta kirjan saapuessa en ollut sopallisessa mielentilassa, joten opus jäi siltä kertaa
Tällä kertaa tein ruoaksi broileria hieman eri variaatiolla kuin yleensä. Hyvää oli näinkin. Pinnan juustot olisi saanut komeammaksi, jos olisi ne raastanut, mutta nyt oli niin pieniä juustonkannikoita, etten alkanut niitä raastelemaan
Sosiaalisen kanssakäymisen ja hauskojen hetkien lisäksi kesyjen kokkaajien iltamista on jäänyt kouraan toki jo monta hyvää makumuistoa, joista yksi on tämä tujun mausteinen ja lämmittävä tomaattinen naudanlihakastike
Nopea ja helppo juustoinen kalakeitto tyynnyttää isommankin nälän. Koskenlaskijalla ryyditetty kalakeitto on perheemme takuuvarma hitti, joka uppoaa myös kalaan yleensä epäluuloisesti suhtautuviin perheenjäseniin
Pilko tomaatit kuutioiksi ja murskaa valkosipulit niiden kanssa pannulle. Hauduta n. 5 min kunnes seos on tasaista -> lisää tomaattipyre, tomaattimurskat, mausteet ja tuoretta basilikaa oman maun mukaan
Ohje on aikanaan bongattu Mimmin keittiössä -blogista. Blogin pitäjä ei enää blogiaan päivitä, mutta se on edelleen paikka, jossa poikkean kun mietin, mitä ruoaksi tänään
Kikkoman järjesti Blogiringin bloggaajille kesäreseptikilpailun yhdessä Radio Aallon kanssa, ja olen kisassa mukana raikkailla kevätrullilla soijadippikastikkeen kera
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.