Tällä kertaa tein ruoaksi broileria hieman eri variaatiolla kuin yleensä. Hyvää oli näinkin. Pinnan juustot olisi saanut komeammaksi, jos olisi ne raastanut, mutta nyt oli niin pieniä juustonkannikoita, etten alkanut niitä raastelemaan
Sosiaalisen kanssakäymisen ja hauskojen hetkien lisäksi kesyjen kokkaajien iltamista on jäänyt kouraan toki jo monta hyvää makumuistoa, joista yksi on tämä tujun mausteinen ja lämmittävä tomaattinen naudanlihakastike
Pilko tomaatit kuutioiksi ja murskaa valkosipulit niiden kanssa pannulle. Hauduta n. 5 min kunnes seos on tasaista -> lisää tomaattipyre, tomaattimurskat, mausteet ja tuoretta basilikaa oman maun mukaan
Ohje on aikanaan bongattu Mimmin keittiössä -blogista. Blogin pitäjä ei enää blogiaan päivitä, mutta se on edelleen paikka, jossa poikkean kun mietin, mitä ruoaksi tänään
Keskiviikko ja vuoden toiseksi viimeinen päivä ♥. Viime viikonloppu ja alkuviikko on ollut melkoista sähellystä - joten en ehtinyt suunnitella sen ihmeempää reseptiä tälle päivälle
Viipaloi kesäkurpitsa ja leikkaa pekoni saksilla paloiksi. Halkaise chilipalko. Raaputa siemenet veitsen avulla varovasti pois, älä koske niihin sormilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.