1. k. p. l. /. h. ö. b. r. o. i. e. n. t. a. f. ä. 2. -. 3. s. v. u. A. j. m. P. V. ,. T. G. (. ). S. y. H. R. d. B. c. K. 4. 0. 5. L. I. O. N. E. J. Ä. U. q. g. 6. z. M. *. =. –. D. ) l. d l
ne ovat nopea- ja helppotekoisia. Kevyitä, mutta niistä saa helposti myös tuhteja, jos nälkä on kova. Sfakioteksen taiteilijaresidenssissä vieraillessamme olemme tehneet munakkaita varsinkin silloin, kun suunnitelmissa on ollut päivä luonnossa tai kaupungilla
Siispä usein lisäilen omia mausteita valmistaessa, mutta ruokapöydässä meillä ei enään lisäillä mausteita eli suolat ja pippurit puuttuvat meidän keittiön pöydältä kokkonaan
K. a. u. n. o. j. p. i. t. ä. y. k. e. l. f. c. O. s. m. h. ö. d. ,. N. &. b. v. r. g. E. L. -. 3. /. 2. 0. 1. F. (. ). 5. 4. ½. S. P. A. V. T. H. I. <. 3 l. d l. t l
Kalttaa, kuori ja kuutioi ne. Kuori parsat varoen perunankuorimaveitsellä, aloita nupun alapuolelta ja kuori alaspäin, poista varsinkin tyven säikeiset osat
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.