Tonnikalaa á l' Escabèche
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 400-600 g tuoretta tonnikalaa
  •  
  • liemi
  • 5  dl öljyä
  • 1,3  dl punaviinietikkaa
  • oksa tuoretta timjamia
  • oksa tuoretta rosmariinia
  • oksa tuoretta persilijaa
  • 1/2 kuorittua ja viipaloitua valkosipulia
  • 1/2 halkaistua chiliä
  • 1 laakerinlehti
  • suolaa
  • pippuria
  •  
  • paprikalisäke
  • 300  g punaista paprikaa
  • 0,5  dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 1 liivatelehti

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.