TONNIKALALEIPÄ
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3 siivua vaaleaa leipää
  • 2 luomumunaa
  • n.100g tuoretta tonnikalaa kuutioituna n.1x1cm kuutioiksi
  • pari siivua keltaista paprikaa hienonnettuna
  • 1-2 limen mehu
  • 1 avocado kuorittuna, kivi poistettuna, hedelmäliha kuutioituna
  • 1 kevätsipulin varsi hienonnettuna
  • 1 tl kuivattua kaffirlimen lehteä (Santa Maria)
  • 1 tl sitruunaruohomurskaa
  • 1 pieni valkosipulin kynsi hienonnettuna
  • kourallinen korianteria hienonnettuna
  • 1 punainen chili hienonnettuna
  • suolaa, mustapippuria
  • mieleistäsi salaattisekoitusta tai rapeita salaatinlehtiä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.