En tiedä mistä johtuu, mutta mielikuvitukseton kausi ruokien suhteen jatkuu ja jatkuu. Valmiita reseptejä voi kyllä kokeilla ja tuunailla, mutta mitään uutta ei kyllä nyt synny
Viime viikolla ruokalistalta löytyi varsin simppeli tonnikalapasta. Tonnikalapasta. En muista mistä lehdestä olen tämän ohjeen ruokaohjemappiin raapustanut, joten paha sanoa kelle kunnia tästä ohjeesta kuuluu
Tänään meillä oli pastapäivä. Tuoretta nauhapastaa järkyttävän hyvän tonnikalakastikkeen kera. Meille meinas käydä Isännän kanssa huonosti, meinattiin haljeta molemmat, kun tuli syötyä ihan liikaa, mutta kun ei voinut lopettaa
Kaiken tän kiireen ja tohinan keskellä halusin kuitenkin jakaa teille tän ihanan chia-vanukkaan ohjeen, jonka keksin oikeastaan ihan vahingossa, kun mietin miten voisin hyödyntää kauden parasta hedelmää eli persimonia
T. u. r. h. a. n. l. y. e. k. s. i. j. ä. I. t. o. m. v. p. ,. d. K. ö. (. ). -. J. L. B. &. P. z. F. A. c. w. N. '. g. C. b. S. 4. 1. 6. 0. 5. /. 2. +. 3. f. O. V. H. M. d l
Helppo kalaruoka arkeen ja lapsille maistui. Omaan makuun olisi saanut olla hintsu enemmän makua - lisää sulatejuustoa, suolaa, ripaus tulisuutta vai mitä, en tiedä
Tein tämän lasagnen ensin kasvisversiona, joka oli myös hyvää. Mutta suuni huusi sekaan vähän jauhelihaa, ja tein uudelleen, jonne lisäsin jauhelihaa ja nyt se on minusta ihan loistavaa
TONNIKALAPASTA (4. Myöhäistä keskiviikkoa. ♥. Ajattelin, että voisin julkaista näitä ruoka/reseptipostauksia aina kerran viikossa ettei koko blogi hukuttaudu näihin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.