Ostin laatikon erilaisia marjojaja teki mieli tehdä jotain uutta joten päädyin pavlovaan. Pavlovat kuuluvat yhden siskoni pravuureihin ja hänen tekemänsä onkin herkullista
T. ä. y. d. e. l. i. s. n. r. p. t. ö. m. o. a. v. j. u. P. h. R. b. g. k. -. ). S. 6. ,. ". (. 1. 8. 0. 2. V. K. ½. 3. –. J. L. M. f. N. E. 5. 4. A. k p. d l. t l. m i
Runebergin muistoksi leivoin Runebergin torttuja. Pidä torttua mehussa hetki (laske viiteen). Tänään vietetään suuren suomalaisen kulttuurin henkilön merkkipäivää ja jokavuotiseen tapaan J
Ihan arkisen, pullapohjaisenmarjapiirakan saa näyttämään hauskemmalta, kun ei laitakaan marjoja sikin sokin, vaan järjestelee päällisen vähän uudelleen
V. e. n. ä. j. k. i. s. a. r. A. l. t. I. m. o. u. v. S. 1. 8. 0. -. h. p. ,. P. 4. 7. 2. 5. B. y. E. g. J. d. ". K. N. ö. _. L. T. R. O. U. 9. 3. /. Y. c. (. ). _ l. d l
Mutta tykästyin tähän ohjeeseen ja varmasti käytän vastakin tätä kun brita-torttua teen. Pohja tehdään hieman eri tavalla kuin perinteisessä brita-tortussa
R. u. n. e. b. r. g. i. t. o. k. l. v. a. y. h. m. p. s. N. ä. j. P. ö. O. d. ,. M. S. T. V. c. Y. L. J. I. E. (. 6. ). 1. 5. f. 0. 2. 3. K. 4. -. 7. A. d l. t l
Jaa taikina muffinipellin voideltuihin korppujauhoitettuihin syvennyksiin tai muffinivuokiin. 40 g manteleita120 g voita paloina80 g sokeria60 g fariini- tai muscovadosokeria2 munaa165 g vehnäjauhoja20 g kauraleseitä2 tl leivinjauhetta150 g créme fraíche120 g vadelmahilloaKostutus. 165 g vehnäjauhoja
Runebergin torttuja leivon lähes joka vuosi, resepti vain vaihtuu. Kostuta tortut joko upottamalla kokonaan kostutusliemeen tai lusikoi kostuketta torttujen päälle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.