Toscaruutujen ohje on Leivotaan -lehdestä 05/2014. Ohjeella tulee n. 24 kpl näitä namipaloja. Muropohja. 3 ½ dl vehnäjauhoja3/4 dl sokeria1 maustemitta suolaa150 g voita huoneenlämpöisenä2 keltuaistaTosca
Toscaruutujen ohje on Leivotaan -lehdestä 05/2014. Ohjeella tulee n. 24 kpl näitä namipaloja. Muropohja. 3 ½ dl vehnäjauhoja3/4 dl sokeria1 maustemitta suolaa150 g voita huoneenlämpöisenä2 keltuaista
Appelsiininmaku tuli mukavasti esille raikastaen toscaruudut. Tässä tulee toinen resepti keltaisesta Marimekko-vihkostani, joka sisältää kaikenlaisia minun lehdistä leikkaamiani ja sinne liimaamia reseptejä
Sekoita kuivat aineet. Lisää pehmeä huoneenlämpöinen voi sekä munankeltuaiset tasaiseksi taikinaksi. Laita taikina muovikelmuun ja laita paketti kylmään n
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.