1,5 tunniksi
Tee taikinasta sitten kaksi pitkulaista leipää ja viillä niiden pintaan muutama veitsenjälki
100 g
broilerinmaksaa
250 g
maksaa ja sydämiä
150 g
kivipiiroja
5-7 suomalaista
anjovisfilettä
10-15 pientä
kaprista
1 pienehkö
sipuli tai iso shalottisipuli
voita ja öljyä
1 rkl
oliiviöljyä ja saman verran voita. Lisää sekaan pieneksi pilkottu sipuli, älä ruskista. Kun sipuli on kuullottunut miedossa lämmössä, lisää kaprikset ja anjovisfileet.
1-1,5 dl
marsalaa tai vastaavaa ja kivipiirat. Hauduta matalalla lämmöllä puolisen tuntia silloin tällöin käännellen. Lisää vettä, jos on liian kuivaa, tai vaikka kivipiirankeittolientä. Loppuun saakka saa jäädä vähän ”irtonestettä” pannulle.
Crostata on Italialainen perinteinen piirakka jossa pohjassa murotaikinaa ja sisällä vain yksi täyte joka voi olla hilloa, nutellaa, ricottaa, kreemiä tai hedelmiä
Ä. i. d. n. h. a. u. t. j. s. l. e. v. o. k. S. p. m. ä. L. ,. y. ö. r. b. -. H. T. c. f. N. (. ". V. 2. 0. 1. 3. ). 4. R. U. g. P. 5. K. 7. A. M. O. E. D. I. k m. m u. d l. t l
. Sikke-ruokaa rakkaudella ohjelmassa Sikke teki tätä tosca benedict piirakkaa. Se näytti niin hyvältä ja kivalta vaihtelulta normaaliin toscapiirakkaan, niin päätin kokeilla
Kävimme keräämässä kolmisen kiloa karhunvatukoita poikani kanssa. Pari kiloa menee hilloksi, ja osa tähän hyvin perinteiseen piiraaseen, ja loput suuhun sellaisenaan
Tai sitten ihan vaan kinuskikakku. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin se, kun innoissasi alat väsätä jotain leipomusta ja puolivälissä huomaat että joku tärkeä aines puuttuu
Onko itsenäisyyspäivän menusi vielä jälkiruokaa vaille. Tässä maukas idea - ihana hedelmäpiirakka, johon voit vuodenajasta ja omista mieltymyksistäsi riippuen käyttää oikeastaan mitä hedelmiä (tai marjoja) haluat
U. s. k. o. m. a. t. n. ,. u. M. v. h. ö. ä. l. e. i. j. P. -. y. p. r. T. d. S. N. ). c. E. R. H. ". I. J. V. O. f. 2. 0. 4. 5. 1. g. 6. 9. K. L. (. 3. *. A. d l. t l
Ricotta on tuorejuustoa muistuttava, juustoherasta valmistettu maitotuote. Ricotta tarkoittaa kirjaimellisesti uudelleen kypsennettyä, ja erilaisia versioita valmistetaan ympäri Italiaa, kaikkialla missä valmistetaan juustoja
Anna seoksen kiehahtaa 2–3 minuuttia koko ajan sekoitellen, kunnes seos on niin jäykkää, että lusikalla pohjaa pitkin vetäistäessä se jää näkyviin. Cook the mixture for about 2–3 minutes, until it’s so thick you can form a space on the bottom of the kettle by dragging a spoon on it
Ei kannata kuitenkaan käsittää väärin – tämä ei muuta minua ihmisenä mitenkään. Minä en ole se ihminen, jolle kannattaa avautua synkimmistä salaisuuksistaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.