-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. B. l. o. g. i. s. t. a. h. u. m. r. n. e. v. ,. j. ä. k. p. S. w. ö. y. J. d. M. K. T. f. (. ). O. N. 1. 6. 7. P. b. 5. /. 2. 4. 0. 3. H. R. V. L. 9. A. I. d l. t l
Apukokki toivoi sunnuntain ruoaksi burgeria ja kun törmäsin surffaillessani toukokuunruokahaasteeseen päätin rohkaista mieleni ja ryhtyä haasteen suhteen ensimmäisen kerran tuumasta toimeen
Suolakeksejä on toki edelleen myynnissä, mutta niiden kulta-aika taisi olla siinä vuosituhannen vaihteessa, vai oonko ihan väärässä, onko ne edelleen in
Laita pinaatti ja pieni määrä oliiviöljyä isolle pannulle ja paista pinaattia miedolla lämmöllä(Tässä vaiheessa voisi lisätä muskottipähkinän jos sitä käyttää)
Lisää liivate-mehuseos mangotäytteeseen ja sekoita tasaiseksi. Levitä kiille tasaisesti kakun pinnalle ja siirrä jääkaappiin vielä hyytymään pariksi-kolmeksi tunniksi
Lisää pinaatit ja kääntele pari minuuttia, kunnes pinaatti on pehmeää. Mausta ja tarjoa paistettua pinaattia myllärin tapaan valmistetun kuhan lisäkkeenä
-. -. -. -. -. -. H. e. l. m. i. k. u. n. r. o. a. h. s. t. p. ä. v. ,. J. L. O. K. y. (. 1. 0. 2. ö. j. ). 7. 5. g. d. S. T. 6. 3. V. P. c. R. b. M. /. 4. A. d l. t l
Vähennä lämpöä ja lisää pinaatti. Hauduta sen aikaa, että pinaatti menee hieman kasaan. Lämmitä oliiviöljy isossa paistinpannu ja kuullota sipulit ja valkosipuli keskilämmöllä pehmeiksi
ankanrintaatofuaahven-/siikafileitänaudanvertapekonialehti- ja parsakaaliaeri värisiä chilejäsuppilovahveroitakirsikkatomaattejapurjovalkosipuliaappelsiinikotimaisia omenoitatölkki kookoskermaalevy tummaa suklaatakananmuniavoitaseesamiöljyäparmesaaniakasvis- tai jotain lihalientäkuivaa valkoviiniä
Kookos-chilikorianterisilakat – Andalusian auringossa. Heinäkuussa ruokabloggaajien kuukausittaista ruokahaastetta käynnistäessäni toivoin, että saisimme kattauksen suomalaista ruokakulttuuria blogeihin, niitä parhaita lapsuuden makuja kaikkialta Suomesta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.