Heissan. Vähän on (yhä) pitänyt kiirettä muilla rintamilla, joten bloggaus on harvinaista herkkua. Nyt kun kevät uhkuu päälle, on kuitenkin pakko kirjata ylös tärkeät puutarhatapahtumat, että nämä ensi vuonna taas muistaa
Mission impossible. Saada bataattiin rapea pinta nimittäin. Ei enää. Löysin googlaamalla useita bataattiranskalaisten ohjeita, joita hieman yhdistelemällä tein elämäni ensimmäiset rapeat bataattiranskikset
Viime toukokuussa virallisena Ravintolapäivänä tarjoilin Pop Up -kahvilassani Kauniaisissa näitä ihania nutella kuppikakkuja, joiden reseptin olen ihan kokonaan unohtanut jakaa teille
Kävin toukokuussa Helsingissä Silvopleessä syömässä. Kylmää, raakaa, pehmeän silkkistä, alkuruuaksi, pääruuaksi, välipalaksi, iltapalaksi – avokadokeitto on täyttävä keitto etenkin kesäpäiviin
Olen toteuttanut monia erityisruokavalioihin sopivia reseptejä, joissa on huomioitu eri ruokarajoitteita ja allergioita, viimeisimpänä toukokuussa julkaistu ton-korvapuustit
Ihan sama kuin söisi joulukinkkua joskus toukokuussa. Rrrrakastan voileipäkakkuja. Kaikissa sukukekkereissä skippaan aina kermatäytekakut ja pikkuleivät ja katseeni porautuu tuohon juhlapöydän odotetuimpaan herkkuun
Tänä vuonna olin kerrankin ajoissa, ja tein raparperipiirakkaa heti toukokuussa. Kesän alussa Kääpiölinnan köökissä leivottiin Maisemakahvilan raparperipiirakkaa
Resepti on julkaistu alunperin toukokuussa 2014 osoitteessa antonanton. Banaani on ainakin omassa keittiössäni ollut aina erittäin aliarvostettu hedelmä
Niin taas tuli selvittyä toukokuusta kaikkien kakkujen kanssa. Tämä aika vuodesta on tällä alalla se hurlumhei-kuukausi, joka päättyy sitten tähän valmistujais- ja lakkiaisviikonloppuun
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.