Mikään ei voita kunnon ruskeaa kastiketta, tuunattuna esim. 75 g voita. Pilko sipuli pieniksi ja kuulota ne voissa, siirrä sipulit sivuun ja näin sinulla on tarpeeksi kuuma paistin pannu jauhojen ruskitamiseen, ota vesi viereen kun lopussa tulee kiire, anna levyn olla täysillä ja laita voi pannulle, kun se on sulanut eikä enään vaahtoa on pannu tarpeeksi kuuma jauhoille, joten lisää jauhot kokoajan sekoittaen, seoksen pitää olla kuin paksua siirappia jollei ole lisää voita, ja kun voi/jauhot ovat nätin ruskeita lisää vesi ja kuulotetut sipulit, lisää myös liemikuutio, mustapippurirouhetta (½tl) ja suolaa maun mukaan, anna kiehua hiljaa noin 5 min. 75 g voita
K. e. i. t. o. k. r. j. a. l. s. ä. n. u. y. h. d. ,. ö. m. p. v. -. R. P. I. 2. 6. J. Q. c. L. 1. 0. g. 4. /. (. ). T. 3. S. f. N. E. 5. A. b. B. C. 7. D. 8. 9. F. G. H. M. V. x. O. '. w. Y. U. Ä. W. Z. i l. d l. t l
Pari päivää meni vähän hunningolla, torstai ihan silkkaa laiskuuttani. Eilen minulla oli hyvä syy olla tekemättä espanjalaista ruokaa, melkeinpä lääkärin määräys
Viikonloppusin on kiva laittaa vähän jotain ekstraa aamiaispöytään. Jos jääkaapista tai pakastimesta ei löydy mitään kivaa, teeleipiin löytyy yleensä aina ainekset eikä niiden tekemisessä mene kauan
60 g voita. 60 g voita. Viikonloppuna kokkailtiin pidemmän kaavan mukaan. Tällä kertaa meidän kolmen ruokalajin illallinen koostui valkosipuli-chilivoilla maustetuista etanoista, papu-pekonipaistoksesta Black Angus härän ulkofileen kera sekä jälkiruokana olleesta gluteenittomasta marjapannukakusta
Unohdin aikaisemmasta kasvissyönti postauksestani kokonaan ihanat kotimaiset herneet. Ne ovat lähiruokaa parhaimmillaan ja kasvissyöjälle hyvä proteiinin lähde muiden ohella
T. a. l. v. e. k. u. n. g. r. i. t. o. ä. ,. b. s. m. N. p. h. j. A. 4. S. y. P. d. K. H. ö. f. U. (. 1. 2. 5. ). c. -. 3. ½. O. J. B. Q. M. V. L. F. d l. t l
Tässä on siis vähemmän sokeria kuin perinteisissä ohjeissa, makeuttajina toimii ksylitoli-sokeri* sekä rusinat, eikä kakussa ole lainkaan voita eikä vehnäjauhoja
100 g voita. 100 g voita. Poimi horsmat nuorina ja notkeina. Rentun parsa, rentun ruusu eli maitohorsma. Maitohorsman nuoret versot punkevat nyt ylös ja lautaselle
P. a. r. i. n. v. k. o. ä. l. e. p. t. h. d. s. g. J. y. u. j. m. K. ,. A. f. ö. E. ). I. N. H. &. -. R. b. V. z. 4. 5. (. ". 0. 3. T. F. L. S. 1. 8. M. d l
Tällä viikolla ruokailut on tuntuneet jotenkin helpommilta kuin ennen. Johtuu ehkä siitä, että tehtiin kerrankin vähän isommat ruokaostokset kerralla eikä kaupassa ole tarvinnut ravata joka päivä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.