Tryffeliöljyllä maustettu rapurisotto
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Sieniliemi
  • 250 g tuoreita herkkusieniä
  • 2 keltasipulia 2 rkl oliiviöljyä
  • 2-3 l vettä
  • nippu timjamia
  • Rapurisotto
  • 2 rkl voita
  • 250 g risottoriisiä (esim. carnarolia)
  • 1,5 l sienilientä
  • 3 dl kuivaa valkoviiniä
  • 100 g voita
  • 1 tl valkotryffeliöljyä
  • ripaus jauhettua valkopippuria
  • merisuolaa
  • 12 kpl jättikatkaravunpyrstöjä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.