Hampurilainen, kaikkien grilliruokien kanta-emo ja äiti. Ota pala käteen saman suuntaisesti ja. ja raaka-aineiden suloinen sympatia takaa hampurilaisen suosion vuodesta toiseen
Pannulla paahdetut porkkanat, rapea kana yhdistettynä sopivan tuliseen kastikkeeseen tarvitsee seurakseen vain keitettyä riisiä, ja täydellinen nopea perjantai-illan ruoka on valmis
Viime vuoden grillihitiksemme nousivat kanansydämet - tästä taitaa tulla tämänvuotinen suosikki. Tuloksena oli ihania kanavartaita, joiden makeankirpeään mehukkuuteen myös testiyleisö ihastui
Yksi kevään odotetuimmista raaka-aineista löytyy taas kaupoista sopuhintaan. Kaikkein maukkainta parsasta tulee joko grillissä, uunissa tai pannulla paahtamalla
Toisinaan yksinkertaisimmat reseptit ovat parhaita. Paistetut kesäkurpitsaviipaleet ovat hyvä lisuke pihveille, paistetulle tai grillatulle kalalle sekä kanalle
-. -. -. -. A. i. n. a. y. h. t. ä. L. u. r. C. l. d. e. p. s. m. j. o. v. k. J. ,. V. c. T. O. Q. U. I. E. S. N. (. 6. ). K. 1. ö. 4. 5. 0. g. D. x. 2. P. 3. M. b. q. m l
Grillausalustan tai foliota. Asettele se nahkapuoli alaspäin joko grillausalustalle tai foliosta tehdylle alustalle, jonka reunat ovat nostettu ylöspäin
Oi mikä kaunis syyskuun ensimmäinen perjantai-ilta ja viipyilevä aurinko. Pizzataikinaan olen rapeuden ja tekstuurin maksimoimiseksi lisännyt nykyään mannaryynejä, tätä kikkaa käyttää mm
Oma pizzaleipuruuteni on hyvin kotikutoista lajia, en ole harrastanut pizzakiviä tai -peltejä, vaikka eittämättä niillä saisi uutta luonnetta kotipizzaan
Voit mausta kuuman lisäkkeen myös feta- tai sinihomejuustomurulla. Ruusukaalien valmistus ei kummempia komervenkkejä vaadi - mutta sen kyllä nyt huomasin että pannulla paistaminen tekee näille kasviksille ihmeitä
Tarjoa grillissä savustetun siikan lisänä keitettyjä varhaisperunoita ja kesäsipuli-voikastiketta. Levitä savustuslaatikon pohjalle folio ja sen päälle purut
Hyvät raaka-aineet ovat kaiken perusta ja takaavat herkullisen lopputuloksen. Grillaus on taitolaji, jossa kehittyy vain harjoittelemalla ja rohkeasti kokeilemalla
-. -. -. -. -. -. -. -. O. t. a. k. o. p. i. m. u. n. j. s. e. L. l. N. y. ä. r. ,. C. h. c. v. g. d. I. K. ö. M. z. J. H. G. A. (. E. S. T. ). q. P. ". R. 2. 1. /. b. V. f. B. w. '. x. 4. 5. 0. 3. W. F. 8. 6. Y. f L. d l. t l
-. -. -. -. K. a. r. h. u. e. n. v. m. t. i. o. d. p. k. s. g. l. j. ä. O. ,. ö. L. y. T. R. &. V. N. B. G. b. (. 4. /. 2. 0. 9. ). 1. P. S. M. z. w. c. 3. Z. 5. I. A. 6. d l
Lapa on suosikkini pulled porkiin ja pitkään haudutettuihin keitto- tai pataruokiin, mutta monipuolisuudessaan kassler on ihan lyömätön, koska se sopii erinomaisesti sekä edellämainittuihin että liutaan muita ruokia
Se luokitellaan usein roskaruoaksi tai pikaruokaa. On se kyllä sitäkin, mutta riippuu täytteistä ja raaka-aineista jolloin se saa jopa fine dining statuksen
Broileri on tavallaan helppo grillattava, varsinkin koivista on helppo saada mehevät (siltä ainakin koemaistajasta vaikuttaa), mutta kokonainen broileri on kinkisempi raaka-aine
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.