V. i. k. o. n. l. p. u. m. e. y. t. ä. ö. j. a. r. s. ,. h. d. T. v. ". H. -. S. L. E. 2. 5. 1. M. (. 4. ). 7. +. 3. 0. g. R. J. N. K. P. A. c. b. B. 6. C. D. 8. 9. F. G. f. I. x. O. '. w. Y. U. Ä. W. Z. n l. d l. t l
Y. r. i. t. n. m. e. ä. ,. k. s. o. l. a. p. u. j. y. h. v. (. d. ö. Ä. ). J. S. w. M. R. O. K. P. L. T. 2. 0. 5. N. -. g. 1. +. 3. 4. c. A. V. 8. d l. t l
E. i. l. s. ä. t. y. (. v. a. k. o. ). e. r. -. n. u. j. ,. h. p. J. d. ö. T. m. Y. =. H. U. N. A. L. M. K. S. I. 2. 5. g. 3. 1. /. 4. à. 0. 7. V. d l. t l
N. ä. m. c. u. p. a. k. e. s. o. v. t. j. n. h. l. K. i. b. g. -. d. ,. r. O. f. y. S. M. T. ö. Ä. ♥. A. 1. 2. P. 5. (. ). /. 7. 0. V. J. L. R. d l. r l. t l
Restoran Ö. Goat cheese and spruce syrup (ash cookie) & Põltsamaa Kuldne 2005. Lähdimme O. n kanssa lokakuussa ensimmäistä kertaa ilman Pikkukokkia viikonlopuksi reissuun
tullessaan käytännön vinkkejä leivän ja sämpylöiden leipomiseen. Kuvan lähde. Googlen kuvahaku1. Käytä AINA huoneenlämpöisiä raaka-aineita, sillä kylmät aineet jäähdyttävät taikinaa ja hiivan toiminta hidastuu
P. i. e. n. t. a. u. o. j. ä. l. k. N. s. m. ö. y. v. h. d. ,. A. &. p. g. M. r. -. 1. V. /. (. ). O. 2. S. f. Y. K. ". x. b. R. L. J. I. c. H. T. E. 5. 0. 3. 4. G. z. 6. w. 7. 8. 9. ½. #. _. D. =. Q. C. U. B. l l. t l. d l. h t
K. u. v. a. M. o. r. g. e. f. i. l. _. p. h. t. s. T. ä. n. N. k. -. ). m. ö. y. j. P. A. d. ,. E. S. 4. &. H. O. 1. 2. L. Y. 3. ". /. (. b. G. V. F. I. D. *. B. x. J. U. 0. 5. R. ½. °. C. w. #. c. / g. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.