70- luvulla
työskentelin Palacessa, joka tunnettiin silloin Tsaarin keittiönä. Keittiöpäällikkönä toimi Alexander Palermo, joka oli varsin arvosettu ravintolapiireissä. Kaikki liha kypsennettiin tuolloin kypsäksi, ainoana poikkeuksena pihvi, joka saatettiin jättää roseeksi.
Jokainen tunnistaa varmaan tilanteen, kun perheelle pitäisi taikoaruokaa, mutta jääkaapissa on vain epämääräisiä pussinpohjallisiaja pakastepurkillisia sitä sun tätä ruuantähdettä
Skandinaavista, usein lähi- jaluomuraaka-aineista tehtyä ruokaatarjoavaBistroO’Maton laatua arvostavallesopiva paikka niin lounaalle, illalliselle kuin viikonlopun brunssille
lješnjaci, grubo nasjeckani. Imagine howgood this cake has to be if it managed toconvert Tilli who wasn’t really a dessert person and Ružmarin, whothought a dessert withoutchocolate is just notoneworth making
Marita JoutjärvenjaVittorio Gianninin ”bambino” eli ”Herkullisten ruokienjatarinoidenToscana” on parasta, mitä keittokirjamaailmassaon tapahtunut vuosikausiin
-kerhon tapaamisesta, nyt vuorossaRavintelikerhonillanistujaiset. Paahdettujapinjansiemeniä. Tällä kertaa päätimme testata Helmin Bistron eli suomeksisanottuna meitsin kotikeittiön antimet
Olen usein täällä blogissakertonut, että olen aika suurpiirteinen kokki. Minun on lähes mahdotonta seurata reseptejä tarkasti, tuskastun helposti näpräämiseen jagrammojenpyörittelyynja siksi leipomuksienilopputuloksetovat välillä hieman sinne päin
Jasilloin se ei todellakaan synny kaupan kastikejauheista, vaan itse tekemällä. Teen ruskeaa kastiketta tooooodellaharvoin, mutta silloin kun siihen iskee himo, sitä on aivan pakko saada
Noudatinohjeessa hyväksi todettuaMarttojenjaKokkiKolmosen hiivaan pohjaavaa simahenkistä reseptiikkaa, mutta samantapaisen mustaherukanlehtijuomanvoisi valmistaa hiivan sijaan myös sitruunahappoa käyttäen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.